INSPIRATSIOON

Ma ei tea kuidas sinul, aga mina olen seda tüüpi inimene, kellele tulevad pidevalt igasugused uued ideed ja mōtted pähe. Vahel haaran mōnel sabast kinni ja hakkan seda vaatlema, et mida ta endast kujutab…kas tasuks selle mōttekesega kaasa minna ja lubada tal avalduda mu elus?

Teinekord need sosinad tahavad meid hästi sissekäidud rajalt mujale suunata. Kas julgeme neile anda tähelepanu, mida nad tegelikult väärivad?

Viimasel ajal taipan, et osa minust on rääkinud endale seda juttu, et ei tasu mitme asjaga korraga tegeleda. Kuigi olen seda alati teinud, siis ikka vaatan kohati viltu enda peale, et miks ma ei suuda ainult ühele asjale keskenduda jne. 

Mind on takistanud hirm ja negatiivne sisekōne. Eriti valjuks läheb kriitika ja analüüsimine siis, kui inspiratsioon, mis mind tabab on ebatavaline ja veidi nagu minu tava tegemistest ja “töö-elust” erinev. 

Kas need sosinad ja kōhutunded, vaiksed kutsed ja inspiratsiooni sädemed pole mitte meie sisemine sügav teadmine, mis proovib pidevalt aidata ja suunata meid oma tōelise Mina poole?

Ärme viska neid ideid kohe kōrvale, kuna esimese hooga nad kōlavad veidralt, on ootamatud, veidike hirmsad ja kohatud…”Kuidas mina seda teha tohiks? Mis nüüd mina? Ma ei saa ju praegu seda teha?”

Aga tegelikult? Saame! Vōime valida ükskõik, mis hetkel oma elus UUSI suundi, täiendavaid äritegevusi, pōnevaid hobisid ja mida kōike veel. ✨

Kas sul on mōni idee, mis paneb südame elevusest pōksuma ja samal ajal hirmust jala värisema…kas mōne mōttega tekivad kōhtu liblikad?

Millised unistused su sees elavad ja tahavad end nähtavaks teha?

Mida sa tahaksid teistega jagada?

Aga mis siis ikka juhtuks, kui valid neist ühe ja hakkad tema eest hoolt kandma. Teda toitma ja temaga tegelema…annad talle tähelepanu ja oma aega. Äkki temast kasvab midagi suurt ja ägedat? 💫

Leave a comment