siseMINA kogukond

Kuna kõik on alati muutumises, liikumises, siis otsustasin kuulata oma sisemist Mina ehk siseMina ja lubasin tal sündida. Loodud kogukond on mõeldud Naistele, kes soovivad kümmelda oma elus 100% tõelises Minas, külluses, iseenda tões & naiselikus voolamises.

Kes valivad usaldada jäägitult oma sisetunnet, arendavad igapäevaselt intuitsiooni musklit ning valivad luua oma sisemise Minaga, oma essentsiga kooskõlas – austades Tema soove, unistusi…

💞 Oled oodatud liituma meie hoitud grupiga, kus oled nähtud ja toetatud. Siin saad tunda end turvaliselt jagades oma päris Mina.

Esialgu on plaan jagada kõike, mis mind ennast on palju eneseväärtustamise ja avastamise teel edasi aidanud ning lõhkunud piiravaid uskumusi, aegunud mustreid – praktikad, rituaalid, raamatud, koolitused jne

Kindlasti hakkame peagi tegema online-kohtumisi ja perioodilisi väljakutseid, kus saame iga kord erinevaid teemasid arutada ning sügavuti endasse minna. Ei välista üldse ka päriselulisi kohtumisi tulevikus 🙂 Kõik on VÕIMALIK!

Pakun rikkalikult inspiratsiooni, toetavaid sõnumeid, sügavamaid mõtisklusi, et häälestada ennast oma kõige parema, kirkama, tõelisema Mina energiasse. Kui Instagramis või Facebooki grupis proovin hoida tekstid lühemad, siis siin lehel on võimalik pikemaid mõtisklusi kirja panna 😆
Vaikselt hakkan blogi alla mujal avaldatud loomingut ja tekste kokku koguma.

* kui sa veel ei jälgi mind Instagramis, siis saad seda teha @sise_mina

Loodan, et valid seda teed minuga koos jätkata ning loome koos mõnusalt toetava kogukonna!

🙏 Ole pai – kui see kõik sind kõnetab, siis kutsu ka oma lemmik sõbrannad meie ühisesse FB gruppi nimega siseMina kogukond, kellega tunned et soovid seda kogukonda kasvatada. KOOS ühises energias on nii palju võimsam kõike kogeda ja teha. 

💫 Olen korduvalt kogenud, et online-kogunemised on sama võimsad, kuna ühine väli, sünergia tekib meie ümber ja meie sisse ka siis, kui me pole õlg-õla-kõrval samas ruumis koos.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: